Tjena , tjena alla Fans! Nu har vi sommarlooov! Men även fast vi har det så bestämde jag mig för att läsa ut Mordön. Guuud! Den slutade inte som väntat men det var en riktigt bra bok!

Recensionen: Boken heter Mordön och är skriven av Camilla Lagerqvist. Boken kom ut 30 Maj 2018 så den är väldigt ny. Mordön handlar om 12-åriga Elin som är lite hos sin mormor och morfar under sommarlovet och dom har precis flyttat så hon har aldrig varit där innan. Där dom bor finns det en ö. En kille som heter Karzan berättar att det är Mordön. Han berättar att det var en kvinna som blev mördad där och därav namnet. Efter kvinnans död flydde hennes man och hennes dotter och sen dess har dom varit spårlöst försvunna. Karzan och Elin beger sig en kväll i hemlighet ut till Mordön. Där ska dom försöka lista ut hur kvinnan dog och vad som hände med hennes man och hennes dotter… På ön är det någon som väntar på dom.. Någon som känner sig hotad.. En rasande jakt på liv och död börjar ta sin början. Kommer Elin och Karzan lyckas ta sig ifrån ön levande..?

Den var riktigt bra! Jag rekommenderar den boken för dom som gillar att läsa rysare och är mellan 9-12 år. Jag ger boken 10/10 ⭐ Den är lättläst, spännande och riktigt bra!

Hoppas ni haft en bra Midsommar 🍀🌷🌻🌺🍓🍉 men nu ska jag börja göra mig redo inför matchen mellan 🇸🇪 och 🇩🇪! HEJA SVERIGEEEEEEEE!!!!!!  Vi hörs! YALLABYE alla Fans!

 

 

 

2 reaktioner till “Recension av Mordön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s