Heej! ^^

Sååå nu har jag läst lite mer än hälften av första boken ”Född till hjälte” i Percy Jackson serien, och jag dööör så spännande den är. Jag har då stannat vid kap 12. Som heter ”Vi får råd av en pudel”. Jag tycker faktiskt att kapitlerna har roliga namn som exempel några heter ”Jag råkar förinta min mattelärare”,  ”En gud bjuder på cheeseburgare”, ”Vi tar en zebra till Las Vegas” osv.

Man blir värkligen sugen på att läsa. Själv brukar jag sitta och läsa tills kl 11 på kvällen, BARA ibland, jag lovar. (Säg inte det till mina föreldrar :3 tack) Men här kommer en liten sammanfattning på det jag har läst och ett tips är att läsa mitt andra inlägg som handlar om denna boken, annars förstår man inget! 🙂 Den heter ”En ny bok!”.

Så, Percy har precis kommit till ”Halvbodslägret” och efter ett kapitel med bara snack och important stuff. Blir Percy satt i stuga 11, och neeeej, detta är ingen skräck historia. Så förvänta dig inte att det ska spöka och annat. Utan detta är något heelt annat! Så vill du ha en bok om spöken och demoner. Hejdå! 👋 Nej jag skoja, jag är faktiskt snäll, heh. ^^ Men iallafall i stuga 11 finns det bara personer som inte är fastställda ( Jag tror det heter så ). Alltså man har inte hittat vilken gud som är dess förelder. Men några kapitel senare kom dem på vilken Percy tillhör och vill du veta vem det är får du läsa boken!

Eftersom det andra känns som spoiler tänker jag sluta här och för att jag vill fortsätta läsa 😉

Vi ses när nästa uppdateringen, och det blir en recension tror jag! Hejdåååå😊

 

( Jag vill bara säga att nej jag är inte dum i huvudet, jag har bara lite humor. Tack 🙂 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s