Halleå, halleå! Nu har jag läst ut ännu en ny bok, Glasbarnen. Författaren är Kristina Ohlsson. Hon har även skrivit t.ex. Stenänglar, Zombiefeber och Varulvens hemlighet. Innan vi börjar med hela recensionen så ska jag sammanfatta boken om vad den handlar om.

Det handlar om att Billie och hennes mamma flyttar in i ett hus i Åhus.Det sägs att det spökar där Billie gillade inte det nya huset. Hon ville att allt skulle blir som vanligt. Vara hemma i sitt hus i Kristianstad och ha pappa där. Hennes pappa är död. Redan efter första dagen börjar det hända mystiska saker i huset. I gästrummet på det fina bordet med färgade stenar ser hon det, hand avtrycket från en hand, men inte från hennes, från en mycket mindre hand, från ett barn. Nån dag senare då hennes kompis Simona kommit så ska Billie visa Simona handavtrycket och då är det något som är fel. På bordet är det inte bara ett handavtryck, där ligger även en tidning som Billie bakat ner från första dagen, men på den står det något, det står FÖRSVINN! Flera mystiska saker händer efter detta och Billie och hennes nya kompis Aladdin försöker ta reda på vad det är som vill att det så gärna försvinner.. innan det är försent.

Nu till recensionen 🔜   Den här är en av mina favorit böcker nu. Den var en riktig rysare. Jag läste den på kvällen när det var mörkt och det var lite obehagligt men jag kunde inte sluta läsa för den var sååå spännande! Om jag skulle beskriva boken med 2 ord skulle d vara: Glasbarnen och ryslig. Billie är en tjej som är väldig tuff och modig. 

Tack för du tog din tid och läste denna recension av mig!  👋💝👋 Hare gött

4 reaktioner till “Recension av Glasbarnen

  1. Halleå! Roligt att nu har läst Glasbarnen! Har en fråga ba, hade du läst den engelska ver? Din recention var jätte bra! Yallabyee från Wasabi 1 ❤

    Gillad av 1 person

    1. Nej jag läse inte den på Engelska för Åsa sa att det var bättre om jag läste den på svenska först så jag fattade lite mer. YALLABYEE från Wasabi 2

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s