Det här är del två i en manga bokserie som heter Soul Eater. Den handlar om fyra tonåringar som går på Death Weapon Meister Academy där dom övar på sina krafter och att hantera vapen. Dom här tonåringarna som går på skolan kan förvandla sig till vapen som deras meisters som det kallas använder för att strida. Det handlar om att dom här tonåringarna som heter Soul Eater, Maka, Black Star och Tsubaki ska samla in själar för att gå upp till nästa nivå och uppnå sin fulla styrka men dom stöter på lite hinder på vägen till att samla ihop 100 själar. Den utspelar  typ i en liten by. Det är lite oklart var den utspelar sig.

Jag tycker att boken är rätt så bra men den får minus poäng efter som att på en sida i boken så blir det lite naket men annars så tycker jag att storyn är lite styltig man för står inte riktigt varför saker händer. Men den får pluspoäng efter som att striderna är bra gjorda och dom är intressanta.

Boken heter Soul Eater och är skriven av Atsushi Ohkubo och kom ut år 2004.

Jag ger boken 7/10 stjärnor. Om du gillar manga så borde du läsa den för att är intressant och har bra strider. men innan du läser tvåan läs ettan för annars kommer du inte att fatta storyn så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s