i dessa kapitel har det inte hänt så mycket viktigt men jag berättar lite av det viktigaste. Leo och Alice pratade lite om att spöken finns och att dem kan hålla på med tekniken och så utan att dem vet varför dem gör det för att det är en elektriska laddningar där dem är just då men Alice kom överens med sig själv att spöken inte finns och det med datorn måste varit datorn som tagit fel eller nåt. Dem har varit i stan kollat på nya skolan köpt ny klockradio och ett par nya jeans till Alice. Den nya klockradion funkar perfekt i alla fall men hon är ändå inte säker på att inte spöken finns. Mer får ni veta om ni läser Sorgfjäril och jag gillar boken jätte mycket men jag har läst den en gång innan och vi har faktiskt bara 7 kapitel kvar nu så snart är den utläst.

2 reaktioner till “Hej igen nu har jag Bianca läst till kapitel 24

  1. Hej Bianca.
    Jag tycker att det låter super spännande. Det värkar som att du är både bra och snabb på att läsa och det är bra. Du kan inte ana hur mycket jag längtar till att du har läst ut din bok och att du börjar att recensera.

    Gilla

  2. Hmm, ja undrar om det finns spöken! Det vore kul om det fanns en sån där apparat som kunde mäta elektriska spökfält. Eller inte… huuu…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s